Cookie politik

 

  1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

  • Demensfrekvens
  • ved Fænø Lighthouse Projects & Fænø Gods
  • Oddevejen 6
  • 5500 Middelfart
  • Telefon: + 45 76 31 00 90
  • E-mail: info@demensfrekvens.dk eller gp@faenoe.dk
  • CVR: DK-25597079

  1. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Cookies kan bl.a. bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidernes indhold. Cookies er vigtige for at kunne gøre online tjenester mere brugervenlige og for at kunne måle besøgsaktiviteter.  En cookie er en passiv fil. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vore cookies, og de kan ikke indeholde virus.

  1. Hvor længe opbevares cookies?

Cookies sletter sig selv efter en periode, men de fornyes efter hvert besøg.

  1. Hvordan slettes eller undgås cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at de-aktivering af cookies kan forringe hjemmesidens funktion. Mange interaktive funktioner på en hjemmeside er afhængige af cookies. En blokering kan resultere i, at funktionaliteten ikke virker eller reduceres.

  1. Hvad cookies bruges til på vores website?

Vi benytter cookies for at forbedre kvaliteten af vores hjemmeside. Vi bruger eksempelvis cookies til at indsamle statistik, forbedre driften af sitet samt målrette og optimere vor markedsføring. Cookies husker fx om du tidligere har besøgt vores hjemmeside, og hvilket sprog du gerne vil have hjemmesiden på. Cookies anvendes bl.a. også til at føre statistik over antallet af brugere og deres besøgsadfærd på vort site.

  1. Google Analytics (trafikmåling)

Websitet kan eventuelt bruge cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  1. YouTube/Vimeo

Bruges eventuelt i forbindelse med visning af videoer. På nogle sider vil vi gerne formidle kendskabet til os ved hjælp af videoer. I forbindelse med visning af visse videoer sættes en cookie fra eksempelvis YouTube/Vimeo.

  1. Brug af personoplysninger

Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Demensfrekvens/Fænø Lighthouse Projects, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Demensfrekvens/Fænø Lighthouse Projects.

Oplysningerne bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

  1. Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Demensfrekvens/Fænø Lighthouse Projects skal du rette henvendelse på info@demensfrekvens.dk eller gp@faenoe.dk eller telefon               +45 76 31 00 90. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Bemærk at der ikke lagres personfølsomme og/eller personligt identificerbare informationer om brugeren.

  1. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.  Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Oplysninger vedr. køb eksempelvis i vores webshop gemmes i 5 år i vores regnskabssystem og arkiv. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Den dataansvarlige på www.demensfrekvensshop.dk er Demensfrekvens/Fænø Lighthouse Projects ved Fænø Gods. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Sidst opdateret: 25. maj 2018